В разгара на моите "приключения" с A-PVP получавах 3 кг, изпратени до Средния Запад на САЩ, за 5600,00 USD, а когато продадох последния си грам, прибрах за него 200 USD. Сега, ето я и прецаканата част: Седях върху първите 100 грама, които някога съм поръчал, почти 2 месеца и не спечелих нито цент! Никой, когото познавах, дори не искаше да опита или да ми помогне да пренеса какъвто и да е продукт в района, в който живея. Всички се страхуваха от него и бяха убедени от новинарските медии, че накрая ще изядат нечие лице от тях. След като се запознах с няколко души, които живееха в съседния щат от мен и бяха редовни потребители, телефонът ми не спираше да звъни. Това продължи около година и половина, винаги с най-високо качество и нито веднъж не намалих или скъсих някого на тегло. В резултат на това никой никога не се опита да ме ограби и винаги плащаше предварително. След забраната от страна на Световната здравна организация цената се покачи и запасите ми свършиха много бързо. Никога не съм си мислил, че ще ми е невъзможно да си набавя повече, но оттогава не съм го изтървал нито веднъж. Първият урок, който научих, е, че трябва да откриете район с пазар за вашия продукт, за да бъдете печеливши. Следващият беше винаги да изпълнявате обещанията си. Това важи двойно или дори тройно за вашия доставчик. Никога не проявявайте неуважение и не търсете по-добра сделка, ако вече сте постигнали нещо добро. И накрая, но не на последно място, никога не се доверявайте на жена.