J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 Mar 10, 2022 #1 Разполагам с диметилформамид и не съм сигурен как да го превърна във формамид.
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,061 Points 93 10 Mar #2 Само метаболитният път чрез ензими на човешкия и животинския черен дроб, другият начин не ми е известен, ако някой знае, може да сподели. Upvote 0 Downvote
Само метаболитният път чрез ензими на човешкия и животинския черен дроб, другият начин не ми е известен, ако някой знае, може да сподели.
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 11 Mar #3 Ще добавя 37% солна киселина и ще дестилирам водната мравчена киселина, замърсена със солна киселина. Upvote 0 Downvote
Ще добавя 37% солна киселина и ще дестилирам водната мравчена киселина, замърсена със солна киселина.
T thachemist Don't buy from me New Member Joined Mar 17, 2022 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 17 Mar #4 Не си правете труда да се опитвате да направите мравчена киселина с масивни отпадъци от DMF. Вместо това я направете от глицерин и оксалова киселина. Много е лесно да се направи. Мога ли да попитам как успяхте да се сдобиете с DMF? Upvote 0 Downvote
Не си правете труда да се опитвате да направите мравчена киселина с масивни отпадъци от DMF. Вместо това я направете от глицерин и оксалова киселина. Много е лесно да се направи. Мога ли да попитам как успяхте да се сдобиете с DMF?
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 17 Mar #5 Не можете ли да го закупите от фирми за доставка на химикали, това не е незаконно. Upvote 0 Downvote