Как мога да направя метамфетамин у дома с това, което имам

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Разполагам със следните съставки:

KMnO4 [калиев перманганат]
Псевдоефедрин HCl - 100 таблетки, всяка от които съдържа 30 mg псевдоефедрин и 200 mg ибупрофен
Изопропилов алкохол
Ацетон
!! Нямам солна киселина или солна киселина

Има ли начин да се получи лекарство от това, което имам? Не разполагам с лабораторно оборудване. Първоначално мислех да пробвам с меткатинон, защото ми се струва най-лесен и не е опасен, но не намерих бърз синтез, който да мога да завърша за 12 часа. Мога ли да направя метамфетамин от това, с което разполагам, но не и с метода на разклащане и печене? Не бих искала да подпаля къщата си и не мисля, че съм способна да не правя нищо нередно и след това да рискувам живота си заради един наркотик

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Здравейте, просто повдигам тази тема. Забелязах, че в повечето страни псевдоефедринът се предлага без рецепта в комбинация например с ибупрофен, както е посочено по-горе. Какъв би бил най-добрият начин да се отдели псевдоефедринът от ибупрофена?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Ибупрофенът има много ниска разтворимост във вода, докато ефедринът е много разтворим.
Температурата на кипене на ибупрофена е 157 С, докато ефедринът се разгражда доста над 200 С.
Това означава, че можете или да филтрирате ибупрофена, като използвате минимално количество вода, или да го изкипите от нагрятата прахообразна смес, след като сте отделили всички пълнители.
Всички физични свойства са достъпни в PubChem, просто поставете двете вещества едно до друго и сравнете статистиките.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Благодаря ви, това е чудесен съвет.