Виждам, че имате много отговори в предполагам, че са страхотни кой ги е писал, не съм чел, можете да извлечете псилоцибина, като ги смелите и вярвам, че 1:1 тегловно на етанол екстракция в предполага с малко вода, която по-късно се дестилира ще бъде най-доброто ми предположение за прост начин за получаване на екстракт от вашите мушици, имам кутии за обувки от пан субтропи в момента и някои завист монотуби, това е микология гореща серия за мен, без контам за толкова дълго време, че съм изгорил всички агарови плочи и трансфери, както и повечето зърна от тези първи трансфери, имам някои лилави мистични lc, които се колонизират толкова бързо и правят страхотен продукт, ако се опитвате да ги извлечете в течен етанол и или етанол и dh20 ще бъде маршрут, обзалагам се, че можете да намерите процеса много лесно, те са законни на много места сега, това, което правя, е страхотно и до всички мои аборти или странични или е, че не изглеждат като нещо, което някога ще дам на някого в период на чувал и когато те се натрупват в буркан с кварц, аз ги поставям в магически куршум за кратък цикъл на взрив и след това получавам този много чист лимонов сок от цели храни, който има толкова добър вкус и аз смесвам двете, можете да филтрирате след няколко часа, но обикновено го оставям да се справи при стайна температура в продължение на 12 часа, замразявам чил и филтрирам, след което изпивам лимоновия сок в снимки, който е по-добър от шоколадовите барове или от всичко, което съм направил, очевидно можете да го разпространите по този начин и лимонената киселина прави огромна разлика, забавлявайте се там и гледайте егото си lol