- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 176
И така, преди две години имах прилична реколта на открито. Цялата реколта беше поставена в кофа от 5 галона , залята с водка и оставена в навеса ми поне за година или две. Прецедих кашата, изплакнах я с малко вода веднъж или два пъти и я консолидирах. В крайна сметка се получиха около 2 или 3 галона тъмнокафява/черна течност. Взех един литър и го сварих, оставяйки гъста смола при стайна температура. Накрая получих няколко спринцовки. След като изядох доста малко, до момента, в който на следващата сутрин в тоалетната чиния плуваше масло след работата ми с кафето ;]. Установих, че това вещество не е забележимо психоактивно. Първоначално възнамерявах да направя RSO, осъзнавам, че това не е правилният метод. По онова време смятах, че е по-добре да оставя водката да се справи с растителния материал. Ето и моите въпроси:
1. Дали галоните течност или спринцовките струват нещо в този момент. Мога ли да спася/изолирам психоактивни вещества? Как?
2. Току-що разбрах за превръщането на CBD в делта9 (мислех, че знам всичко за тревата) - има ли някакъв потенциал за това?
3. Някакви съвети, предложения, идеи, коментари и т.н.? Благодаря, момчета и момичета.
1. Дали галоните течност или спринцовките струват нещо в този момент. Мога ли да спася/изолирам психоактивни вещества? Как?
2. Току-що разбрах за превръщането на CBD в делта9 (мислех, че знам всичко за тревата) - има ли някакъв потенциал за това?
3. Някакви съвети, предложения, идеи, коментари и т.н.? Благодаря, момчета и момичета.