Bro имате ли опит за 7add...предишният ми продавач казва, че има 7add, но никога не съм го изпитвал...правя синтетични канабиноиди, които у ми трябват силни ноиди..5cl беше любимият ми..но много трудно се намира в тези дни..само един е 7add на разположение..трябва да знам колко е силен и си струва.
Какво ще кажете за Холандия... възможно ли е да се намерят активни ноиди от Защото моят продавач изпрати от Холандия... yeh всички китайски доставчици са изпратени неактивни и боклук химикали и scammers.so как вие момчета го правят .. купуват или синтез го.аз сея толкова много статии за това и имам синтез на idia за ur-144.how за този метод на ur144.can имам силен и активен ur144 noid, че следва тези методи правилно..има ли някой от този форум начинаещи като мен го правят..tnx за любезен отговор.
Да. големи количества само jwh210.small количества adbb но това е само като 10g и ще бъде gone.jwh210 е 1st gen канабиноид и по-слаба от всички най-нови ones.but тя е активна за разлика от всеки друг atleast големи количества.