Looking for a vendor Доставка на H2SO4 в Европа

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Има ли някакъв шанс да получа H2SO4 96-98%? Доставка в Европа.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Освен ако не сте предприятие, което отговаря на законовите изисквания, тогава само чрез даркнет (но никъде не съм виждал такива оферти) или сами го дестилирате от по-ниска концентрация.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Изглежда, че сте адски прави! Вече проверих регламентите в магазините в Полша, които ми спасиха живота много пъти, и виждам - ограничено е дори там. Само дестилация(((

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Да в ЕС се регулира от Регламент (ЕС) 2019/1148 на Европейския парламент и на Съвета от 20 юни 2019 г. относно пускането на пазара и употребата на прекурсори на взривни вещества. Използването на сярна киселина в концентрации над 15 % е ограничено за широката общественост. Дори не се опитвайте да я закупите, тъй като продавачите са задължени да докладват за подозрителни сделки. Просто си вземете малко течност за акумулатори и я дестилирайте сами. Само за любовта на всичко свято бъдете внимателни, като го правите, и спазвайте необходимите протоколи за безопасност.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Благодаря. Разбрах смисъла.

Интересно. Какво, по дяволите, продават като електролит за автомобилни акумулатори? Ще е H2SO4 30% + дестилирана вода.