- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 22
Този раздел на форума е шибано страхотен lol!
В Калифорния, ако ви хванат с тръба, която съдържа "остатъци" от метамфетамин, получавате обвинение за параферналии.
Ако сте получили ерррррр навсякъде извън балона, си е притежание.
История:
Ами моят хоми си тръгна от едно място и не искаше по някаква причина да носи пакетче в джоба си.
Така че стопи цяла осморка в балона, преди да започне да кара.
Забравих подробностите, които доведоха до това, че го издъниха.
Избегнал е допълнително време и допълнително обвинение за притежание, защото я е стопил в тръбата си.
Той беше първият ми дилър и затова, когато го напсуваха, LOL, аз забелязах!
Човекът ми беше приятел - по същия начин, по който Картман в "Южен парк" беше гадно копеле, но все пак... той беше приятел... аз имах гадното и бях готов да търпя голямата му уста. Казано по този начин. LOL.
В Калифорния, ако ви хванат с тръба, която съдържа "остатъци" от метамфетамин, получавате обвинение за параферналии.
Ако сте получили ерррррр навсякъде извън балона, си е притежание.
История:
Ами моят хоми си тръгна от едно място и не искаше по някаква причина да носи пакетче в джоба си.
Така че стопи цяла осморка в балона, преди да започне да кара.
Забравих подробностите, които доведоха до това, че го издъниха.
Избегнал е допълнително време и допълнително обвинение за притежание, защото я е стопил в тръбата си.
Той беше първият ми дилър и затова, когато го напсуваха, LOL, аз забелязах!
Човекът ми беше приятел - по същия начин, по който Картман в "Южен парк" беше гадно копеле, но все пак... той беше приятел... аз имах гадното и бях готов да търпя голямата му уста. Казано по този начин. LOL.