Question Looking for a vendor Екстракт 2C-B от хапчета

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Здравейте.

Имам много хапчета 2С-В, купени през последните няколко месеца, и установих, че предпочитам да смъркам нещата. Смачканите хапчета са ужасни.

Има ли начин да ги смачкам и след това да извлека само 2C-B от таблетката и да изхвърля пълнителя от таблетката?

Имам около 80 таблетки от по 20 мг всяка...

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Чел съм, че едно измиване с изопропилов алкохол ще свърши тази работа много добре. Има ли коментари по този въпрос?
Разполагам с толуол за процес на превръщане на 5-MeO-DMT HCL във фребаза - мога ли да използвам толуол вместо изопропилов алкохол?

tajira

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
ще изгубиш много неща, брато, едно хапче е като 10 до 15 mg 2cb

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Разтворете в минимално количество вода, филтрирайте твърдия боклук, обработете го с аквал. разтвор на NaOH, за да получите 2-cb фрибаза, която след това извлечете и разтворете в балончета сух газ hcl или воден HCl, последвано от отстраняване на водата чрез топлина.
Пълно разкритие, не съм правил това, но това е начинът, по който бих подходил, може би някой от нашите експерти може да се изкаже?

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Не ми пука - предпочитам да имам чисто смъркане, отколкото продължително поглъщане. Имам голям брой от тези неща, ако всяко от тях има по 20 mg, тогава ще имам около 1,7 g - ако си тръгна с 1 g чист, съм щастлив...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Това е правилно. Както каза @tajira, ще загубите много по време на тези манипулации.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Какъв вид загуба? 50% 80%?

Както казах, имам 80 хапчета в резервния си тайник, до които никога няма да стигна, ако съдържат по 20 mg, както е обявено, това би означавало, че в тях има около 1,6 g 2C-B.
Ако мога да получа ~ 1 g, ще смятам това за победа.

Като се замисля за оборудването, от което се нуждая, и какво ли още не, може би ще е по-просто за мен просто да си купя чист 2C-B и да ги раздавам на приятели като подаръци. Въздишка - иска ми се да имам лаборатория.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Добре - нека попитам това по друг начин. Ако смачкам тези хапчета и ги разтворя във вода, филтрирам неразтворимите неща - какво обикновено отпада? Микрокристална целулоза? Талк? Не знам какво свързващо вещество се използва в тях.
А ако спра дотук и просто изпаря водата след филтрирането на твърдите отпадъци, това би било добре за моите цели, защото бих могъл или да инсуфлирам останалото вещество, или да го прилагам чрез назален спрей (разгражда ли се 2C-B като кокаин във вода, като се използва 0,9% физиологичен разтвор?)

Моята цел е да мога да смъркам тази молекула без всички допълнителни боклуци, които да задръстват дихателните ми пътища, така че всичко, което е разтворимо във вода, така или иначе ще бъде по-лесно за справяне.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Не знам със сигурност
Мисля, че е така
Да, солната форма 2в-б е разтворима във вода

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Разгражда ли се/разпада ли се 2С-В, когато е във вода (както кокаина), т.е. може ли да се съхранява във вода в спрей за нос за по-дълго време, отколкото бих могъл да направя с кокаина (което изглежда е само въпрос на часове...)

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ами аз съм започнал един прост процес.
Взех 10 таблетки 2С-В по 20 мг, натроших ги фино и добавих 50 мл дестилирана вода.
Занимавам се да прекарвам това през малка фуния и филтър за кафе (всичко, с което разполагам в момента) и количеството на мръсотията, която е останала, е поразително.

Ще накисна отново утайката няколко пъти, за да изкарам 2C-B колкото се може повече (може би три пъти?
И след това просто го оставям да се изпари до сухо за определен период от време.

Въпрос - ако оставя избистрения дестилат в конусовидната колба, мога ли да го загрея, за да ускоря изпарението, и след като се охлади, да хвърля нещо, което се изпарява бързо, като етер, изопропилов алкохол или толуол, за да разтворя 2C-B, който се е прикрепил към вътрешността на колбата, и след това да го излея в плосък съд за бързо изпарение, или това е глупава идея?

Attachments

• HGTohlJstn.jpeg
    HGTohlJstn.jpeg
    1.9 MB · Views: 168
  • o0AerUghNv.jpeg
    o0AerUghNv.jpeg
    3.1 MB · Views: 159

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Само за сведение - сухото тегло на натрошените хапчета беше 2,960 г. Ще измеря отпадъците и продукта, след като всичко изсъхне и процесът ми е cimplete - ще ни даде някаква много основна представа за възможните стойности на загубите :)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
би било достатъчно
те няма да разтворят солта 2c-b, по-добре е да го направите в блюдо на Петри или обикновен съд с широка повърхност. и да, можете да го загреете малко

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Благодаря - имам го на тава от неръждаема стомана, която се суши зад печката ми на дърва - трябва да изсъхне през нощта - утре ще остържа и ще измеря продукцията.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Добре, ускорих процеса на сушене във фурната, фурна с вентилатор, настроена под 100 градуса по Целзий (изглеждаше като около 80).

Останах със 168 мг мръсножълт/бял остатък - с леко восъчна текстура.

Ако това е чист 2C-B, това би означавало, че добивът ми е 16,8 mg на таблетка (рекламирана стойност 20 mg), което би било доста приличен добив от 84 %.

Не се съмнявам обаче, че това не е чист 2C-B, така че добивът ми определено е по-нисък, но все пак е забавно упражнение.
Тъй като е леко восъчна, желанието ми да инсуфлирам това няма да е чак толкова добро, така че ще разтворя всичките 168 mg в 5 ml 0,9% физиологичен разтвор и ще ги поставя в назален спрей. Тъй като се разтваря без проблем, това би трябвало да е лесен метод за приложение.

Моите назални помпи ми дават 30 задействания на 5 ml, така че при 168 mg това ще ми даде 5,6 mg от този остатък от 2C-B. 2 помпи би трябвало да са много прилична доза.

Втората снимка е след добавянето на 5ml 0,9% физиологичен разтвор - водата е придобила леко белезникав млечен цвят и в нея плува утайка. Това е начален контраст с бистрата вода, която е преминала през етапа на изпаряване.

Така че или топлината е била твърде силна и съм сготвил нещо във фурната, или процесът на изпаряване/сушене е повлиял на някои от разтворимите във вода добавки/свързващи вещества и те сега са излезли навън, или нещо в този разтвор не е харесало соления разтвор. Разбира се, чистата вода е била над 100 ml, а този солен разтвор е само 5 ml, но дори по време на сушенето водата не е променила цвета си, така че нещо определено е станало.

Може би ще пожертвам още 10 хапчета, за да опитам това отново и да променя няколко неща.

1. тефлонова тава за сушене
2. разтваряне на таблетките след раздробяване и оставяне да се утаят преди филтриране, като се спре преди утайката да попадне във филтъра.
3. Всяко следващо промиване ще се оставя да се утаи.
4. използвайте по-малки количества вода (30 ml за всяко промиване, а не 50 ml)
5. Позволява по-бавно естествено изпаряване (докато не се сдобия с нещо, което да ускори това...)

Както и да е - това е днешното упражнение по филтриране и изпаряване :)

Attachments

• YsPaojmfFz.jpeg
    YsPaojmfFz.jpeg
    3 MB · Views: 160
  • 3KUQJRstfz.jpeg
    3KUQJRstfz.jpeg
    1.3 MB · Views: 164

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Можете да ги рекристализирате или да извършите А/В екстракция, за да получите чист 2С-В.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Любопитно ми е колко от тях всъщност са преминали през процеса. Бедна игра на догадки, тъй като не знам със сигурност какво е влязло в него...

След нощта на утаяване в соления разтвор обаче можете да видите колко утайка е попаднала в този етап (или е излязла заради соления разтвор). Ще го филтрирам отново и ще спра на този етап, дайте да опитам по-късно.

Следващата партида ще е по-добра :)

Attachments

• tm9qyMxGDH.jpeg
    tm9qyMxGDH.jpeg
    3.1 MB · Views: 163

Cypherdelic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Смъркането му не е приятно ИМО, предпочитам оралното.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Смъркането е по-краткотрайно с по-висока бионаличност (предполагам, тъй като това важи за много други молекули), така че отговаря повече на моя начин на живот.
Не мога да консумирам дадено вещество и да отпадна от живота си за дълги периоди от време, най-често само вечер, след като сложа децата да спят - това ми оставя много малък прозорец от възможности за игра.
Рязкото начало, бързият пик и след това спокойното отпадане до момента, в който си легна два часа по-късно, означават, че ще се забавлявам през нощта, ще си почивам добре и няма да застрашавам начина си на живот.

Ако можех да приемам 2C-B по предназначение, щях да го взема на гърба на пика на MDMA. Или след пик на MDMA с бонбони. Тези неща отнемат много часове, така че трябва да планирам да не бъда вкъщи, да осигуря детегледачки и т.н. и т.н. - това не е лесно, така че избирам да работя в рамките на ограниченията на моя начин на живот :)

Както и да е - смъркането е тежко с 2C-B и началото може да бъде доста грубо. Идеята за назален спрей премахва напълно суровостта на смъркането и ако разсрочите вдишванията с 5/10 минути, омекотява началото.

Съжалявам, не е лекция, а просто предоставяне на контекст. :)