Eutylone

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Бих искал да попитам дали великият химик тук може да ми каже от какви химикали е направен евтилонът и конкретните стъпки на синтеза, защото искам да науча Xi

zuidmen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deleted

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Скъпи братко, Благодаря ти за напомнянето, но имаме Евтилон на мода, така че искам да науча Xi

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
780
При разтваряне на 3,4-метилендиоксибутирофенон в дихлорометан до бром се получава 3′,4′-метилендиокси-2-бромобутирофенон. След това този продукт се разтваря в дихлорометан и се добавя към воден разтвор на етиламин. След това се добавя HCl. Водният слой се отстранява и се прави алкален с помощта на натриев бикарбонат. За екстракцията на амина се използва етер. За да се получи евтилон, се добавя капка разтвор на етер и HCl.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Здравейте, най-уважаван химик, според вашия протокол 3′,4′-метилендиокси-2-бромобутирофенон не можах да го намеря точно CAS Можете ли да ми кажете и да ми разкажете подробните стъпки на синтеза Използване на суровини Съдържание на воден разтвор на етиламин Контрол на температурата на синтеза Контрол на времето Ще следвам вашия протокол за синтез и ще го публикувам тук Благодаря ви много Вие сте много уважаван човек

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
780
Защо сте избрали това вещество за синтез? Психоактивните свойства са много по-лоши от тези на метилона, а основният прекурсор ще струва много повече.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Скъпи химик, за мен е чест, че можете да ми отговорите, искам да науча Xi Eutylone, защото това вещество може временно да избегне правните рискове в моя район и е по-популярно, така че, моля, кажете ми подробните стъпки на синтеза и CAS на прекурсора, ще чакам отговора ви и подробният ви отговор ще ми бъде от голяма полза

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Скъпи химик, за мен е чест, че можете да ми отговорите, искам да науча Xi Eutylone, защото това вещество може временно да избегне правните рискове в моя район и е по-популярно, така че, моля, кажете ми подробните стъпки на синтеза и CAS на прекурсора, ще чакам отговора ви и подробният ви отговор ще ми бъде от голяма полза

gtm17

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Имам нужда от легитимен доставчик на евтилон, може ли някой да ме насочи в правилната посока?

newlab

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Здравейте, все още ли търсите доставчик на евтилон?