Looking for a vendor Доставчик от ЕС за живачен (II) нитрат CAS 10045-94-0 за синтез на амфетамин на свободна основа

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Уважаема общност на Breaking Bad,

Аз съм Коко, активен съм в ДН от няколко седмици.

От 4-5 месеца съм на мисия да разбера синтеза на амфетамин фрибаза.
Основно търся 2 метода за синтез:

1. Производство на амфетамин фрибаза от P2NP и живачен (II) нитрат
2. Производство на амфетамин фрийбаза от APAAN

Въпреки че нямам проблеми с доставката на всички прекурсори за 2-рия метод на синтез, също така се интересувам (за проучване) да премина през 1-вия метод на синтез. За да мога да разбера по-добре целия производствен процес.

След като сканирах Dread & BB, намерих няколко (потенциално) надеждни доставчици за P2NP, но все още ми липсва да намеря някой, който може да доставя живачен (II) нитрат в Европейския съюз.

Имам доставчици в Китай/Индия, които биха могли да доставят живачен (II) нитрат за 1,850 €/KG, включително експресна доставка и митническо освобождаване, но не съм много доволен от изпращането на такъв горещ продукт през множество митнически проверки, това е твърде рисковано.

Има различни европейски компании, които продават този продукт, но само на регистрирани компании и при много ограничения.

Ще се радвам, ако има някой, който може да помогне тук и може би да ме свърже с надежден продавач на DN или друг начин да го поръчам (например като Nitrochemis за P2NP).

Точният продукт, който търся, е:

Живачен (II) нитрат CAS: 10045-94-0

НЕ търся монохидрат, варианти на (I) нитрат или обикновен живак.

Очаквам да ми отговорите.

Cincerly,

Коко

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,867
Deals
1
Здравейте, Опитали ли сте да попитате доставчиците от раздел Списък?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Здравейте,

Обърнах се към един от тях, който има най-голямо разнообразие от продукти (Constantylious).

В момента чакам отговор.

Ако не успея да намеря надежден доставчик, препоръката ви е да го синтезирам сам?
Ако е така, бихте ли ми дали линк към някое ръководство тук, във форума? Хайзенберг ми каза, че има такова, но за съжаление не успях да го намеря.

Cincerly,

Коко

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Открих това в една от предишните ви публикации:

Сега приготвяме живачната сол. Вземаме живачен термометър от аптеката, увиваме го в хартия, счупваме го в долния край. Изсипваме целия живак в чаша, където след това добавяме 4 ml азотна киселина (70%). Не забравяйте, че живачните пари са опасни за здравето! За да започне реакцията, чашата трябва да се нагрее до около 50 градуса, като се разбърква от време на време. Целият живак се разтваря за около 30 минути, а от стъклото се отделя оранжев газ - азотен оксид (IV). Уравнението на реакцията е следното: Hg + 4HNO3 ----> Hg(NO3)2 + 2NO2 + 2H2O

Когато попитах за ръководство, имах предвид видеоръководство, за което Хайзенберг ми каза, че не мога да го намеря.

Cincerly,

Коко

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,867
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/preparation-of-mercury-nitrate-with-subsequent-use-in-al-hg-video.222/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Благодаря много, човече! Това беше голяма помощ! Ще го включа в моето съчинение!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Може би тук:

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
Те предоставиха забранени предмети и приемат само плащания в регистър ?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
N2O3 е добър източник за продукти, но за някои продукти те изискват "Декларация за краен потребител" и номер по ДДС.

Смятам, че те са малко по-загубени, когато става въпрос за разпоредби, но имайте това предвид, когато поръчвате там, това ще излезе във формулата за поръчка на уебсайта.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

Имайте предвид, че ако поискат НР за ватенка, могат да изпратят само на кадри извън НР за ватенка.
а някои компании отиват дори на фундиране, че банковата сметка също трябва да се свърже с vat или собственика

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Да, това има много смисъл тбх. Би било интересно да се опитаме да измамим тази система чрез система от фалшиви документи за самоличност и фиктивни компании или фалшиви предприятия

Въпреки това вече съм намерил решение на гореописания проблем :) Това беше стар пост от миналия месец!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Имах този проблем с това Изявление за крайния потребител и т.н. и намерих интелигентно решение за...
За химикали, които се продават само на фирми:

Стъпка 1:
Потърсете в интернет компания, която звучи като, ако може да има нужда да използва химикали за някакъв вид производство.

Стъпка 2:
Потърсете Impressum и името на собственика на компанията

Стъпка 3:
Търсене в Pinterest за шаблони за лични карти и паспорти, Ако имате късмет, ще намерите подобно име, след това използвате приложение или компютърна програма, за да редактирате името на шаблона, че изглежда, че е идентификационен номер на собственика на компанията.

Най-често ДДС или в Германия UST-ID може да се намери и в Impressum.

След това създайте адрес на електронна поща, който е подобен на този на фирмата.

В края на краищата създавате акаунт в магазина на доставчиците и поръчвате исканите от вас продукти. Доставка до адрес, до който имате достъп. Когато сте за изявление на крайния потребител, попълвате данните от шаблона с адреса, който използвате за получаване.
Променете името на звънеца на входната врата и на пощенската кутия.
Това е малко работа, но при мен работи много добре.
Трябва да използвате допълнителен телефон само за този вид "работа".
Надявам се да ви помогна

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Добро ръководство! Благодаря за приноса

Най-добре би било да получите цифров идентификатор, който да отразява името. 100%