Question Ескроу

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Здравейте, намерих дилър извън форума, който предлага много добри цени, има ли възможност да се използва услугата ескроу извън форума или. За да намерите

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Възможно ли е да се използва услуга за ескроу извън форума или. Да се намери".
Разбира се, други сайтове имат услуги за ескроу или не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да разрешавате ескроу, но вероятно няма да получите много продажби. След като веднъж изпитате escrow като купувач, няма връщане назад към надеждата, че хората не са измамници или крадци. Връщате се към това да бъдете ограбвани многократно. Ескроу прави удара 🤧🥵🤡
Ако питате дали можете да използвате друг доставчик на ескроу заедно с този сайт, не знам отговора, но системата за ескроу тук е най-добрата наоколо

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Предполагам, че ще трябва да намерите някой, който предлага такъв тип услуги, за които могат да гарантират доста хора, що се отнася до доверието. Никога не съм чувал за подобна услуга, но си представям, че тя би била добра бизнес възможност за човек, който е честен и вярва в предоставянето на добра и надеждна услуга в света на търговията. Много интересна мисъл.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
В миналото съм използвал ескплоатация на справедлива търговия с успех. Работи доста гладко

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Благодаря на всички, жалко е, че няма такова нещо. Услугата за ескроу във форума и без това е добра. фрит бюхнер Въпросът ми беше свързан с това, извън форума. Както казах, намерих един търговец, който наистина предлага много добри цени, но това ме кара да съм много подозрителен. Продължавам да търся.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Чували ли сте за Alibaba? Сделките по покупко-продажба също са подобни на форум Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Все още не, но благодаря за отговора.

Случайно да знаете дали е възможно да се използва escrow и при нерегистриран търговец в alibaba?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Можете ли да използвате криптовалута с alibaba

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,893
Deals
1
Можете да му предложите сделка за ескроу тук. Позволено е да се прави със странични доставчици.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Добре, перфектно, много ви благодаря