Question Тест за лекарства

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Здравейте, имам странен въпрос. И то дали е възможно да се реагира положително на тест за наркотици по време на производството на метамфетамин? Без да го приемате сами.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Зависи от теста. тампон да, слюнка вероятно не, повечето пътни тестове са със слюнка, летищата и поповете правят тампони. урина и кръв вероятно не.
Ако вие или някой друг иска да победи тестовете за слюнка, използвани от полицията в целия ЕС, имам гарантирано решение, разработено специално за преодоляване на тези тестове.Предлага се на малка хартия, която се разтваря в устата, много дискретно и резултатът винаги е НЕГАТИВЕН, свържете се с мен.
В момента работя, за да събера нещо като доказателство, за да го продам публично тук в BB, но междувременно мога лично да гарантирам за неговата ефикасност и да приветствам всеки тест, моето решение е уникално в света.

Last edited:

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Това би ми било много интересно!!! Не съм много технически грамотен, така че бъдете търпеливи, може би бихте могли да ми помогнете и там.
Но със сигурност ме интересува дали има начин да се преодолее тестът със слюнка за метамфетамин, който се прави преди наемането на работа, и..