Question Някой знае ли как да кристализираме масло от канабиноиди?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Знае ли някой как да кристализирам масло от канабиноиди?!!! Моля, напишете ми съобщение!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Според NuggMD, thc не кристализира, когато е изолиран, а образува бял прах. глупостта, която кристализира, е thc-a.

Ето един урок за това как да си направите изолиран thc, но ще ви трябва лабораторно оборудване

ето малко по-лесен урок, но не знам дали води до изолат на thc, тъй като снимките са зелени. в него се казва само "thc на прах", но е много по-възможен за домашен готвач

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Нещото е купено som 5cl канабиноидно масло от предишен опит знам, че всеки канабиноид в течна форма, ако просто се охлади id и се остави в открито пространство, може да направи нещото твърдо, но просто питах, може би някой знае други начини или по-бързи начини! Благодаря за отговора!!! Дръжте го горе!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
има ли само 5cl? ако е така, процесът би трябвало да е донякъде подобен на този на thc изолата, който изпратих, само че по-прост. според мен просто зимуваш това парче (слагаш го в етанол или предпочитан от теб разтворител, оставяш го във фризера за една нощ, филтрираш, за да отстраниш твърдите частици, които са мазнини и други подобни), изпаряваш го (стой далеч от високи температури, защото те могат да разградят канабиноидите), оставяш го да рекристализира, филтрираш го, може би го промиваш отново с разтворител и го изсушаваш/дезикатизираш. попитай някого за второ мнение ^^;

Също така, моя грешка, че "по-лесният урок", който изпратих, беше за извличане от цвете, а не от масло. имах мозъчен пердах, съжалявам

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Всичко е наред, брато, оценявам усилието ther3 има много знаещи хора наоколо, но не всички от тях са активни, нека го кажем така!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
Диамантите на ТХК преминават от масло/шламфет към изпаряване на разтворителя до чиста ТХК-А кристална вещица с чистота около 98%