Question Dmt freebase

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Екстракция на Mimosa hostilis, след като получих стърготини от екстракцията на нафта, сложих стърготините на dmt в хептан (колко мухъл?) и поставих на магнитна бъркалка на котлона (50°C?), след това извадих пуешко месо, поставих на пирекс, поставих във фризера за 12 часа (след това, ако искам фрибаза като краен продукт, а не фумарат, как да екстрахирам фрибаза на dmt от хептан? Само 1 път да се измие в хептан или 3 пъти като с нафта?).
Благодаря!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Бих препоръчал Naaptha, това означава основно разтваряне на количество свободен ДМТ в минимално количество
Naaptha, последвано от възстановяване на ДМТ чрез утаяване чрез замразяване. Ключът към
пречистването е да се използва най-малкото количество Naaptha, необходимо за разтваряне на ДМТ, което е
обикновено е 30-40 ml на грам. При разтварянето на ДМТ ще забележите, че се образува неразтворим
на дъното ще остане оцветено масло. Това е примесът, който ще искате да отстраните. Наапта ще разтвори малко или никакво от това масло и след възстановяването на ДМТ ще видите, че то е значително по-бяло. Този процес може да бъде
да се повтори няколко пъти, за да се пречисти допълнително продуктът.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Измерете желаното количество свободен ДМТ, което искате да рекристализирате

Като пример се използва 1 грам, просто умножете Наапта по количеството грама.
ДМТ се поставя в стъклен или друг подходящ съд.
Сега измерете количеството Naaptha, необходимо за разтваряне на DMT
Запомнете: 30-40 мл за 1 грам!
Изсипете Naaptha в чашата, съдържаща DMT, и я поставете в купа с вряла вода
Тази инсталация действа като гореща водна баня Оставете я да престои няколко минути и след това добавете ДМТ в Naaptha. Ако водата изстине твърде много, заменете я с прясно преварена вода и продължете. Направете всичко възможно, за да разтворите възможно най-голяма част от ДМТ, и ще забележите мазен примес на дъното на чашата, който няма да се разтвори. Той ще бъде отстранен, за да се пречисти продуктът. Този мазен примес е предимно DMT-N-оксид. Изсипете САМО Шелит в нов контейнер Внимавайте да не допуснете мазния примес да попадне в новия контейнер, тъй като точно него се опитвате да отстраните!

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Покрийте контейнера и го оставете на стайна температура за два-три часа, след това го поставете в хладилник за няколко часа, а след това във фризера за +48 часа. Бавното охлаждане на Naaptha ще доведе до по-бавно утаяване, а оттам и до по-бавно комбиниране на ДМТ. Това допълнително спомага за получаването на по-чист продукт. след 48 часа поставете контейнера с главата надолу за 10 минути, за да се отстрани възможно най-голяма част от Naaptha. След това рекристализиралият продукт се изсушава с вентилатор за 30 минути и се събира. Ще забележите спад в теглото на ДМТ. Това е така, защото нещо е било отстранено. Колкото по-нечист е бил ДМТ, толкова по-малко ще тежи той след рекристализацията. Успех!

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Точно на. Въпрос: Вече имам хептан, първо ще направя екстракция на нафта, както е описано по-горе, вече имам и нафта. След Naaptha бих искал да направя екстракция с хептан за максимална чистота. Знам как да направя екстракцията с хептан, но не знам как да извлека фребазата dmt от хептана след това. Моля, дайте съвет възможно най-скоро. Благодаря, братя.

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
ДМТ на свободна основа се получава при преобразуването на сода каустик след кипене на киселина. Запознати ли сте с този метод или имате нужда от повече съвети?

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Рецептата на семинара за дмт е правилна? Първоначално правя това, планирам да премина към подобен метод, който модът е публикувал тук, но искам да направя още едно пречистване с хептан, както е описано в уъркшопа, освен ако всички не смятат, че е напълно излишно (?), не искам да правя фумерация, просто да пречистя продукта, като първо изтеглям нафта, а след това хептан. Как мислите? Ако е така, трябва да се знае как да се извлече dmt freebas3 от хептановия разтвор след това, без да се продължава с направата на фумерат? И какво увеличение на чистотата трябва да имам след нафта? След хептан? Благодаря

jennycraig

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Нуждаете се от повече съвети, за първи път. Мисля, че го имам, не се занимавам с теглене на хептан, имам. Моля, помогнете. Благодаря