- Language
- 🇧🇬
- Reaction score
- 68
Здравейте, скъпи всички изследователи, поради незаконността на мефедрона в моята страна реших и направих много малка партида от mephedrone.hcl, след което разтворих в киселина GAA, приготвих разтвор от 0.1 мола хлор във вода с пероксид и NaCL, добавих това към разтвора на мефедрон в GAA, цветът леко се промени до жълт, след 24/7 рефлуксиране направих А/В и за мой щастлив край приготвеният продукт беше много различен от мефед в ефекта, който беше много приятен и също така изгарянето беше много по-трудно от нормалното, особено след рекристализацията с IPA, със сигурност има тези свойства.
BioAssai :
20mg - леко стимулиране не mch
80mg - това беше хубава активна доза, от която приятелката ми не можеше да спре да говори
150mg - щастлив като жокер, не спирам с нови изпитания, мога да спра да мисля дали да прецакам глупавото момиче или не да си легна сутринта.
BioAssai :
20mg - леко стимулиране не mch
80mg - това беше хубава активна доза, от която приятелката ми не можеше да спре да говори
150mg - щастлив като жокер, не спирам с нови изпитания, мога да спра да мисля дали да прецакам глупавото момиче или не да си легна сутринта.