Да, точно по този път се опитах. Същата страница от родия. Това беше преди няколко години по време на ковида, когато бях малко побъркан от цялото свободно време в лабораторията и правех колкото се може повече наркотици, за това, че бях доста далеч, се справих доста добре, трябва да призная lol (im off all hard drugs now )... Но искам да кажа, че не мога да си спомня точно дали е имало някакви вариации, знам само, че това беше този процес, който направих в лабораторията си. всички направени модификации бяха просто адаптирани към оборудването, с което разполагах. Чистотата на ефедрина, с който разполагах, може би беше съмнителна, а аз имах може би само един грам от него. Проблемът дойде, когато се опитах да го пречистя, а тъй като е катинон и има карбонил, той е разтворим както във вода, така и в неполярни разтворители. и с малкото количество, което имах, на практика загубих всичко при екстракцията А/В. .... Когато разбрах как да екстрахирам ефедрин със 75% ефективност, вече бях започнал да употребявам метамфетамин...
тбх перманганатът е доста интензивен, а начинът с реагента на Джоунс беше по-добър. спомням си, че мислех за това. успях да получа нещо с начина с реагента на Джоунс, което беше значително повече от перманганата. защото ТРЯБВА да се пречиства, всеки остатъчен перманганат води до интензивно увреждане на мозъка... и може би това беше.
Начинът с реагента на Джоунс също не е лишен от подводни камъни, при този метод се споменава за тази бяла или червена "маса, която се образува и е признак на значително намален добив".... Не можах да избегна това, но все пак получих малко. Въпреки това отново правя това в 20-милилитрова епруветка с по един грам, тъй като съм тежък потребител на наркотици... така че..... Окисляването на хидрокси група в бензилова позиция (това, което правим ние) е доста лесно, доколкото разбирам (редуцирането ѝ до метамфетамин е пословично трудно) и затова може да има по-приятелски настроени по-меки окислители, които не са били добре познати по времето на родий... неща като пиридиниев хлорохромат (PCC). но нямам представа за нито една от тези възможности, за да бъда честенһттр://....