neuro Don't buy from me Resident Joined Sep 16, 2023 Messages 7 Reaction score 17 Points 3 Sep 24, 2023 #1 Търся източник на семена от Catha edulis, някой има ли източник на такива неща в САЩ? Също така търся семена от Erythroxylum novagrantese в САЩ, има ли такива източници, публични или частни?
Търся източник на семена от Catha edulis, някой има ли източник на такива неща в САЩ? Също така търся семена от Erythroxylum novagrantese в САЩ, има ли такива източници, публични или частни?
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 27 Oct #2 Мисля, че разпространеният начин за отглеждане на кат е чрез резници. Възможно е кат да се отглежда и чрез семена, но това не е често срещано явление. Upvote 0 Downvote
Мисля, че разпространеният начин за отглеждане на кат е чрез резници. Възможно е кат да се отглежда и чрез семена, но това не е често срещано явление.
K Ketaholiker Don't buy from me Member Language 🇩🇪 Joined Jul 28, 2024 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 30 Aug #3 да, но отглеждам бавно, просто за забавление, за да имам хубаво растение Upvote 0 Downvote