Question Мога ли да кристализирам амфетамин

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
И така, чудех се дали може да се направи кристализация с HCl на амфетамин?

О Първо: възможно ли е изобщо

O Второ: Ако е възможно, трябва ли просто да вкарам епруветка с HCl в свободна от амфетамин основа или да направя чист амфетамин и да го разтворя в нещо

O Трето: В какво мога да разтворя амфетамина, така че той да бъде смес, готова за кристализация

Благодаря на всички, които помогнаха за другите ми въпроси!!!

HHH

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
В отговора на @Bartholomeus в тази тема се казва: "Изсушете пастата, когато се получи изсушен сулфат, разтворете го във вода, добавете разтвор на NaOH, за да получите обратно чист амфетамин с фребази. След това разтворете чистата фрибаза в разтворители като метанол/IPA/ацетон, добавете киселина и воала, би трябвало да имате чист продукт. Или просто изсушете пастата, а когато се получи изсушен сулфат, добавете към него студен безводен ацетон и го пречистете няколко пъти по този начин"

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ine-purification-by-acid-base-extraction.788/ тази тема може да помогне 2

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Знаете ли какво представлява чистотата?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Не съм от най-запознатите с химията, но мисля, че това зависи от това колко пъти ще го измиете с ацетон

Според темата за екстракция с киселина/основа, която ви изпратих, чистият амфетамин е "бял (може да има едва забележим кремав или сив оттенък), миризмата напълно отсъства, вкусът е горчив. Финозърнест прах, сух, хомогенен, не е мазен, разтворим във вода без остатък."

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Сигурен човек, ще го изпробвам. Благодаря!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Ако работи, може би u може да стане продавач тук c;

lmk!!

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Амфетаминовият хидрохлорид е много по-добър от сулфата, опитайте, ако имате възможност, но получаването на кристали чрез изпаряване е доста трудно, тъй като е толкова хигроскопичен, но когато се разтопи и охлади, образува някаква кристална структура

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,893
Deals
1
Здравейте, както каза @loadingST, Amph HCl е изключително хидроскопичен и е почти невъзможно да се получат кристали. Освен това те се превръщат в много влажна маса доста бързо. Препоръчвам ви да прочетете следното изследване, направено от експерт на екипа на BB.
Някои амфетаминови соли