J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 Feb 21, 2024 #1 Някой поръчвал ли е в миналото от китайски доставчици на форума 2-бромовалерофенон и може ли да даде мнение?
Някой поръчвал ли е в миналото от китайски доставчици на форума 2-бромовалерофенон и може ли да даде мнение?
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,107 Points 113 Deals 1 21 Feb #2 Опитвали ли сте? В миналото са го продавали тук, но напоследък ми казаха/казаха на други, че в САЩ има 25 кг MOQ. Ще трябва да направим Groupon или нещо подобно J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Да, поръчах от двама различни доставчици и получих различен според мен продукт. Опитвам се да разбера Upvote 0 Downvote
Опитвали ли сте? В миналото са го продавали тук, но напоследък ми казаха/казаха на други, че в САЩ има 25 кг MOQ. Ще трябва да направим Groupon или нещо подобно
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Да, поръчах от двама различни доставчици и получих различен според мен продукт. Опитвам се да разбера
Да, поръчах от двама различни доставчици и получих различен според мен продукт. Опитвам се да разбера
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 21 Feb #4 Да, поръчах от двама различни доставчици и получих различен според мен продукт. Опитвам се да разбера Upvote 0 Downvote
Да, поръчах от двама различни доставчици и получих различен според мен продукт. Опитвам се да разбера