Преминаване от 0 към 0+1
Имам нулев опит в областта на химията. Просто един ден се подразних, че ми дават карта, за да си купя Zyrtec. Причината, разбира се, е, че хората използват ефедрин, за да правят метамфетамин.
(Между другото, ето как) В този конкретен ден това наистина ме вбеси. Защо трябва да ми се създават неудобства, защото някой, когото дори не познавам, прави метамфетамин? Това са някакви глупости от доклада на малцинството, майната му, невинен до доказване на противното, майкопродавци. Ако се замислите, това не е по-различно от KYC, за да може правителството да проследява как харчите BTC........... О, чакай, за какво говорих?
Както и да е, на път за вкъщи си помислих: "Ще направя малко метамфетамин". Никога преди не съм мислил да го правя, но те ми вкараха тази идея в главата.
Оттогава това се превърна в готино тайно хоби за мен (не се опитвам да го превърна в бизнес). Проверих множество ресурси и информацията е налице, научих как да правя shake & bake (една тенджера) за един ден... без да паля огън! Въпреки това BBGate е единственото място, което открих и което ме кара да се чувствам достатъчно уверена, за да сляза от бордюра. В този форум можеш да навлезеш толкова плитко или толкова дълбоко, колкото искаш в познанията си.
Всичко, от което се нуждаете, е тук!
Публикуват рецептите, оборудването и реагентите, от които се нуждаете. След това правят видеоклип, за да ви покажат как се прави стъпка по стъпка. Ако имате въпроси, някой ще ви отговори и можете да се доверите на отговора, защото той е проверен от група експерти (въпреки че те често не са съгласни с "правилния" отговор).
Не разполагате с реактиви или оборудване? Те ще ви покажат как да ги направите или ще ги купите, ако предпочитате.
Единственото нещо, което BBGate не предоставя, е инициативата и упоритостта. Но пък ще намерите насърчение!
Започнете с тези
прости рецепти и попитайте какво не знаете. Но, опитайте се първо да потърсите във форума, защото открих, че ако имам въпрос, някой друг вероятно вече го е задал.