Да, човече, разкажи ми за това.
Не след дълго всъщност започнах да оценявам дори труда, свързан с производството на големи количества от каквото и да било в лабораторията. Независимо дали става дума за лекарства или за някакви други интересни съединения. Истинската ми любов към химията беше това, което ме караше да продължавам.
Всеки път, когато се чувствам гадно и искам да се откажа, просто си мисля колко много съм научил по пътя и как това фундаментално е подпомогнало познанията ми за химията като цяло. В крайна сметка достигнах до момент в живота си, в който това вече не беше труд. Това нямаше нищо общо с наркотиците. Изведнъж бях заобиколен от прекрасни хора в прекрасна лаборатория с прекрасна страст. Осъзнах, че това, което правя, вече не е просто проект или посвещение, а истинско изследване на редки съединения, за които мнозина дори не са чували или виждали със собствените си очи.
Иска ми се това, което правим, да не бъде ограничавано от безсмислени правила и ограничения. Иска ми се да не бъдем цензурирани да казваме каквото искаме, да правим каквото искаме, да вземаме каквото искаме. Аз не съм анархист. Не вярвам, че всички трябва да се избиваме един друг заради незначителни неща. Но вярвам в истинската свобода. Някои хора, които познавам, и някои от форума на ББ ми изглеждат като наистина талантливи личности. Помислете за това. Всички ние работим в тази ограничена среда, в която постоянно ни наблюдават какво правим. И все пак успяваме да синтезираме нечувани досега съединения в лаборатории, финансирани от правителството, които често се затрудняват да го направят сами (говоря въз основа на действителен личен опит).
Пожелавам си да дойде ден, в който да спрем тази лудост и да разберем, че връзката между хората и наркотиците може да съществува симбиотично, без излишно насилие.
Бях химик, преди да започна да произвеждам наркотици. Но истински започнах да живея този невероятен живот, изпълнен с приключения и любов, едва след като започнах да правя наркотици. Ако съм способен да направя съединението, без да навредя на себе си или на другите. то е моя собственост. Без значение какво ми казвате или как се опитвате да ме манипулирате в глупавата си история за това как съм унищожил живота на хората. Знаеш ли какво виждам аз? Действителни, реални хора, които гледат право в очите ми и ми благодарят, че съм им позволил да преживеят това. Позволих им да изпитат любов и чувство на истинско щастие. По безопасен начин, без да си навредят от нечистите гадни наркотици, които са виждали преди появата на моя продукт на улицата.
Майната му на войната срещу наркотиците. Майната му на правоприлагащите органи и на всеки служител, който подкрепя тези глупости. Живейте свободно, хора. Не позволявайте на никого да ви подлъже да правите обратното.