Question Най-добър вечерен шум

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Известно време размишлявах върху това и после осъзнах, че вероятно това е идеалният форум, в който да попитам.

Чудя се какво трябва да взема за приятно, плавно вечерно раздвижване? Не мога да употребявам канабис. Никога не съм имал добри отношения с него, още от гимназията. Не знам дали е възможно, но мисля, че съм алергичен към трева.
Идеалният ми помощник за вечерта би бил нещо подобно:
  • Искам да го взема, когато се прибера вкъщи, и ефектът да продължи около 4 часа.
  • Има приятно леко до средно чувство на еуфория
  • Има лек ефект на MDMA "Обичам всички", но не много
  • Кара ме да се чувствам отпуснат и без стрес, но не и сънлив или заспал
  • Нямам проблеми с координацията или говора. Искам да мога да излизам и да говоря с хората, без да знаят, че съм на нещо
  • Не ми причинява проблеми със съня
  • Без тежък махмурлук
Доста добре съм запознат със стимулантите, но с други неща - не толкова. И така, съществува ли това бебе???

Просто търся нещо, което да ме отпусне, когато се прибера вкъщи. Добре да ми подейства, да се чувствам леко еуфоричен и да ми напомня, че всичко ще бъде наред. 😏 Добре, добре, добре...

Наистина очаквам с нетърпение да чуя какво ще предложат хората. Побиват ме тръпки само като си помисля за това!

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Изпробвали сте габапентиноиди?

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Зависи от това за какво се отнасяте. Извършвал съм легално предписани Gabapentin и Lyrica, но те вероятно не са това, за което говорите.

Спомням си, че Лирика беше просто добре, а Габапентинът никога не ми е правил нищо. Но току-що прочетох, че ако разпределите дозите си, той е по-ефективен. Вместо да вземете 1200 мг наведнъж, те препоръчват да изядете нещо мазно (като бекон) и след това да вземете 600 мг. Изчакайте един час и вземете 300mg, изчакайте още един час и вземете последната капсула от 300mg.