- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
Известно време размишлявах върху това и после осъзнах, че вероятно това е идеалният форум, в който да попитам.
Чудя се какво трябва да взема за приятно, плавно вечерно раздвижване? Не мога да употребявам канабис. Никога не съм имал добри отношения с него, още от гимназията. Не знам дали е възможно, но мисля, че съм алергичен към трева.
Идеалният ми помощник за вечерта би бил нещо подобно:
Просто търся нещо, което да ме отпусне, когато се прибера вкъщи. Добре да ми подейства, да се чувствам леко еуфоричен и да ми напомня, че всичко ще бъде наред. Добре, добре, добре...
Наистина очаквам с нетърпение да чуя какво ще предложат хората. Побиват ме тръпки само като си помисля за това!
Чудя се какво трябва да взема за приятно, плавно вечерно раздвижване? Не мога да употребявам канабис. Никога не съм имал добри отношения с него, още от гимназията. Не знам дали е възможно, но мисля, че съм алергичен към трева.
Идеалният ми помощник за вечерта би бил нещо подобно:
- Искам да го взема, когато се прибера вкъщи, и ефектът да продължи около 4 часа.
- Има приятно леко до средно чувство на еуфория
- Има лек ефект на MDMA "Обичам всички", но не много
- Кара ме да се чувствам отпуснат и без стрес, но не и сънлив или заспал
- Нямам проблеми с координацията или говора. Искам да мога да излизам и да говоря с хората, без да знаят, че съм на нещо
- Не ми причинява проблеми със съня
- Без тежък махмурлук
Просто търся нещо, което да ме отпусне, когато се прибера вкъщи. Добре да ми подейства, да се чувствам леко еуфоричен и да ми напомня, че всичко ще бъде наред. Добре, добре, добре...
Наистина очаквам с нетърпение да чуя какво ще предложат хората. Побиват ме тръпки само като си помисля за това!