J Jjjiii25 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 29, 2022 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 Nov 3, 2022 #1 Някой знае ли как да разгради бензо на прах и да го нанесе върху хартия? много съм запозната с производството на хартия ноид. същият ли е процесът? Благодаря ви за всяка помощ
Някой знае ли как да разгради бензо на прах и да го нанесе върху хартия? много съм запозната с производството на хартия ноид. същият ли е процесът? Благодаря ви за всяка помощ
Hatermade Don't buy from me New Member Joined Mar 4, 2022 Messages 58 Reaction score 17 Points 8 04 Nov #2 документите/листовете са и моето нещо. можете да разградите всяко съединение, стига да използвате правилния разтворител. Upvote 0 Downvote
документите/листовете са и моето нещо. можете да разградите всяко съединение, стига да използвате правилния разтворител.
Hatermade Don't buy from me New Member Joined Mar 4, 2022 Messages 58 Reaction score 17 Points 8 04 Nov #3 iv постави няколко неща на хартия b 4..... дип, занс, кетамин, флака и т.н.. Upvote 0 Downvote