Съжалявам, да, имах предвид оригиналния триптамин, всъщност в крайна сметка имах доста добри резултати, като използвах етилов ацетат, за да ре-кс от....той премина от малки непрозрачни/тъмножълти/жълти малки кристали в по-големи полупрозрачни "захарни" на вид кристали.....и защо? Просто за да се уверя в чистотата, преди да направя диетилирането, тъй като, когато досега съм опитвал диметилация, съм имал доста лоши резултати И се опитвам да разбера къде мога да подобря общата си практика на правене на химия. Реших по принцип да приема, че в повечето неща има малък примес и затова първо да направя обикновен реекс, за да видя какво ставаһттрѕ://....Имам предвид, че със сигурност не може да направи нищо лошо в края на краищата...
Също така не съм казвал, че ще го преекспонирам наведнъж - това е нещо, което може да се направи, докато го използвам, вечерта преди да направя реакция или предния ден и да го изсуша в ексикатора през нощта...
Това не е СУПЕР мръсен материал, който сам съм декарбоксилирал от триптофан или нещо подобно. Това е нещо, което си купих от Китай, но исках да видя в колко чист и голям кристал мога да го превърна.
Не, честно казано, просто реших, че включването му в общата ми техника изглежда добра идеяһттр://....
Говорейки за дестилиране на неща, без да ги унищожавам, току-що си купих дестилационна глава с къс път... беше евтина, купих я заради това, а не за нещо конкретно.
Имам много триптамин, защото си проправям път през колкото се може повече различни алдехиди и последващи редукции, а не продавам нищо. През живота си съм правил МНОГО n,n-DMT, но много малко други триптамини и затова правя само малки реакции наведнъж - просто за да опитам тези съединения.
Хубаво е да знам, че мога да го превърна в какъвто и да е основен триптамин, стига да мога да получа правилния алдехид. Мисля, че това е готино...
Имам и 500 г 3,4,5-триметоксибензалдехид - защо? Защото никога не съм опитвал мескалин или ТМА.
Дали ще успея да направя нещо близко до 250 г от всеки? Със сигурност не наведнъж, а през целия ми живот? ...вероятно lol
Също така е трудно да се купи от Китай, освен ако не купите 500g или 1000g, защото те продават огромни количества.
Всъщност единственият реагент, който съм виждал да се продава в по-малки количества, беше 2,5-ДМОБА, от който получих 50 г, но той вероятно не трябваше да ми го продава lol Рекристализирах и негоһттр://....why? Източници на черния или сивия пазар...