D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 Jan 1, 2023 #1 Ако исках да направя само амфетамин, а не метамфетамин, за моята рецепта за аддерал. Как да разбера кои теми са за амфетамин и кои са за метамфетамин?
Ако исках да направя само амфетамин, а не метамфетамин, за моята рецепта за аддерал. Как да разбера кои теми са за амфетамин и кои са за метамфетамин?
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 01 Jan #2 Предполагам, че човек трябва да бъде обозначен като такъв, но как мога да се доверя на това? D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Честно казано, имам нужда от помощ, защото моят д-р е дингус, а аз имам проблеми да функционирам поне 3 дни без аддерал. Искам да заобиколя Upvote 0 Downvote
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Честно казано, имам нужда от помощ, защото моят д-р е дингус, а аз имам проблеми да функционирам поне 3 дни без аддерал. Искам да заобиколя
Честно казано, имам нужда от помощ, защото моят д-р е дингус, а аз имам проблеми да функционирам поне 3 дни без аддерал. Искам да заобиколя