Hey guys, How to purify amphetamine powder? is it same to purify MDMA crystals?
coke199 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 28, 2022 Messages 31 Reaction score 16 Points 8 Oct 5, 2024 #1 Здравейте, момчета, Как да пречистим амфетамин на прах? същото ли е да пречистим кристалите на MDMA?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 05 Oct #2 Разтворете в малко количество горещ IPA поставете в хладилник, за да се охлади, след което филтрирайте и съберете. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Правя още едно пречистване, но винаги се уча. така че един въпрос, с какви соли работи рекристализацията на ипа? вероятно не с hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Аз го правя със сулфатна амфетаминова сол. Никога не съм го правил с МДМА или метамфетамин. На уебсайта има видеоклип за пречистване на Meth hcl. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Имам положителен опит с MDMA hcl и Meth hcl, извършен в IPA. Но се съмнявам, че това може да се направи за amph hcl.
Разтворете в малко количество горещ IPA поставете в хладилник, за да се охлади, след което филтрирайте и съберете.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Правя още едно пречистване, но винаги се уча. така че един въпрос, с какви соли работи рекристализацията на ипа? вероятно не с hcl? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Аз го правя със сулфатна амфетаминова сол. Никога не съм го правил с МДМА или метамфетамин. На уебсайта има видеоклип за пречистване на Meth hcl. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Имам положителен опит с MDMA hcl и Meth hcl, извършен в IPA. Но се съмнявам, че това може да се направи за amph hcl.
Правя още едно пречистване, но винаги се уча. така че един въпрос, с какви соли работи рекристализацията на ипа? вероятно не с hcl?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Аз го правя със сулфатна амфетаминова сол. Никога не съм го правил с МДМА или метамфетамин. На уебсайта има видеоклип за пречистване на Meth hcl.
Аз го правя със сулфатна амфетаминова сол. Никога не съм го правил с МДМА или метамфетамин. На уебсайта има видеоклип за пречистване на Meth hcl.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Имам положителен опит с MDMA hcl и Meth hcl, извършен в IPA. Но се съмнявам, че това може да се направи за amph hcl.
Имам положителен опит с MDMA hcl и Meth hcl, извършен в IPA. Но се съмнявам, че това може да се направи за amph hcl.