Question За 4MMC и 3MMC

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Той се отнася за хора,

Говорих известно време с някои хора в един форум за наркотици за 4ММК. Говореха за цените и колко много им харесва 4ММК, но той не се намира никъде в техния регион.
Въпросът ми сега е ; със синтеза на този форум, който се използва за направата на мефедрон (4MMC, MMCAT,MIAUW, DRONE) правиш ли олдскуул мефедрон, който е направен през 2012 г. или това е друг вариант. Питам това, защото много ще им хареса, ако могат да намерят 4MMC от онова време на пазара, но не се намира никъде. Хората, които казват, че продават 4MMC, в действителност продават 3MMC.

Защо е така? Тъй като и 4MMC, и 3MMC са забранени, но защо само 1 от тях наистина е на пазара, а не и двете. Знам разликата в еуфорията, но в синтеза няма голяма разлика или греша? Така че каква е причината за това.

Някой би ли ме информирал повече за това

Благодаря

fuckypu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Няма съмнение за някого, че думата в съда е по-важна от доказателствата по делото
за производство на лекарства имате от 3 години минимум максимум 15 години

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Какво, по дяволите, казвате. На какъв филмов език говориш. Това не е близо до отговора/информацията, която търся. На всеки, който произвежда наркотици, не е нужно да се напомня за присъдите, които може да получи. Мисля, че сте в грешния форум от.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Не съществува "старата школа" на 4 ммк. Молекулата е същата, просто преди забраната тя е била направена от истински химик, който е имал стандарти и етноси. След забраната организираната престъпност пое производствената част и единственото, което преследва, е печалба, затова има стар и нов меф

Chenzen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
китайците в началото не знаеха дали продуктът им има някакъв ефект той често беше замърсен с метиламин и други замърсители сега можете да получите чист продукт, като сами се грижите за качеството големи организирани групи не се интересуват от това и парите имат значение

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Отстранихте ли проблема с неактивността на 4-mmc?

Chenzen

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Им промяна синтез им направен по друг начин