Опитах това веднъж и нямах много късмет, но това ми даде един доставчик! ОТНОВО НЯКАК СИ НЕ УСПЯХ И НЯМАМ ПРЕДСТАВА ЗАЩО.
!!!!НЕ ПРИЕМАЙТЕ ТОВА КАТО СИГУРЕН СЪВЕТ. ПРОСТО СПОДЕЛЯМ ТОВА, КОЕТО МИ ДАДЕ ЕДИН ДОСТАВЧИК И КОЕТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ ДОБРЕ ПЪРВИЯ ПЪТҺТТР://!!!!!
Основният материал 1 кг Не съм сигурен какво е това.
DMF CAS 68-12-2 3L
850 г калиев карбонат CAS 584-08-7
5бромо-1пентен 500g
Стъпка 1
Поставете DMF в машината и започнете да разбърквате, след което поставете всички основни материали.
минути, сложете 850 г калиев карбонат и включете нагряването, поддържайте скоростта на нагряване
300-380.Изключете нагряването, когато достигне 55 градуса.
PS:Калиевият карбонат няма да потъне на дъното, ако реагира достатъчно добре.
Стъпка 2
Разбърквайте в продължение на минута и бавно, капка по капка, вкарвайте бромопентена.
температурата бавно ще се повиши.
Стъпка 3
Когато бромопентенът се добави напълно. Наблюдавайте температурата в машината и включете
Поддържайте температурата на 85-90 градуса в продължение на 3-4 часа.
Стъпка 4
Изключете нагряването след 3 до 4 часа и изчакайте да се охлади до стайна температура.
искате да я охладите бързо, напълнете я с кубчета лед.
Стъпка 5
Калиевият карбонат трябва да се измие напълно.В противен случай чистотата на готовата
Калиевият карбонат е разтворим във вода.Неутрален, което показва, че всички
калиевият карбонат вече е отмит с вода.
Пригответе ледена вода (4-5 пъти DMF) в контейнер, ледената вода означава натрошен лед с
нискотемпературна вода с температура под 20 градуса.Поставете охладената реакционна течност в ледена вода
Ще започне да се отделя бял или малко жълт цвят.
30 минути след като поставите цялата охладена реакционна течност в ледена вода, разбъркайте бавно със скоростта на
100 ролки за 2 минути.Повторете този процес три пъти, докато PH на водата за промиване стане 7 или
под 7, след което филтрирайте твърдото вещество.Филтърната торта от бял прах е крайният продукт.
Стъпка 6
Изсушете твърдото вещество, то може да се изсуши на въздух при естествена температура.