Всеки човек винаги има избор, но изборът се решава за или против от външни фактори.
Просто отговорете, причината за пара-халогенирането е субективно от моя опит далеч по-бърза и всъщност стимулираща субстанция от 4-MMC. Правил съм "само" 3-CMC и 4-MMC (3-CMC общо в килограмите, а 4-MMC не толкова много, но до далеч по-нисък толеранс при всяко предозиране, да не казвам да следвате това, а да се учите от грешките ми и да ги предотвратявате)
Ами стигмата около парахалогенираните метакатинони е изключително огромна и грешна заблуда, всичко е така, някои по-малко, други повече, но е изчислимо. Доколкото ми е известно, няма нито един научен труд, в който да се твърди, че парахалогенирането в метакатиноните е увеличило невротоксичността, както при ММС, като и двете са далеч по-малко разрушителни в сравнение с дезоксиефедрин[метиламфетамин] или МДМА.
Изследователските статии, в които се посочват тежки невротоксични увреждания от тези съединения, са направени при експерименти с такива дози 4-CMC, които така или иначе биха били в смъртоносната зона и, разбира се, тогава невротоксичността ще бъде тежка.
По-дълъг период от време на приемане на ВСЯКАКЪВ наркотик ще доведе до тежки невротоксични, цистоксични и като цяло увреждания на човешкото тяло и мозък. Неврохимията и биологията на всеки човек, както и други фактори, се различават помежду си, което означава, че резултатите също ще бъдат много различни при различните пациенти
В повечето случаи, говорейки за източноевропейските райони, основното мнение за тези вещества не е дори близо до законността, тъй като се продават по улиците главно поради огромното търсене и кризата, под различни имена. Процентът на хората, които купуват 3-CMC заради законовия статут, в който попада, са много плитки.
Всеки трябва да реши какви са личните му предпочитания въз основа на опита си, някои хора ще предпочетат ММС, а други СМС или ЕМС, или МЕС, невъзможно е да се каже кое е по-добро от, само не и ако се говори за личните ви предпочитания.