Търся производител на 4-MMC или мефедрон. Търся и такива, които могат да произвеждат или доставят 5-мео-мипт HCL, 5-мапб HCL, DCK и 5-мео-псе (или pcp). Ще пренебрегна търговците, които свалят цените, и тези, които са неопитни. Купувам на едро, но започвам с по-малки количества, които увеличавам извънредно в зависимост от нивото ми на комфорт с доставчика. Това не подлежи на договаряне.
Собствен уебсайт и/или присъствие на пазара на DN е плюс, но не е задължително, ако имате някой подходящ човек, който гарантира за вас.
Сделката трябва да бъде извършена на ескроу.
Планирам да направя свой собствен 4-MMC в бъдеще. Но ако предлагането е отлично и доставчикът е професионален, ще обмисля да не го правя сам и да продължа да купувам. Свикнал съм с продукти с висока чистота и професионално изработени продукти, така че знам как изглежда един правилен продукт и ще бъда много придирчив.
Собствен уебсайт и/или присъствие на пазара на DN е плюс, но не е задължително, ако имате някой подходящ човек, който гарантира за вас.
Сделката трябва да бъде извършена на ескроу.
Планирам да направя свой собствен 4-MMC в бъдеще. Но ако предлагането е отлично и доставчикът е професионален, ще обмисля да не го правя сам и да продължа да купувам. Свикнал съм с продукти с висока чистота и професионално изработени продукти, така че знам как изглежда един правилен продукт и ще бъда много придирчив.