3C-P в 35P-NBOH?

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
Здравейте, гледах тази нова химическа марка и трябва да кажа, че не знам нищо за химията и нищо за дизайна на изомерите, но това изглежда като това, което търся, освен ако дозата не е с по-голямо тегло, за да се постави в блотера

Така че въпросът ми е можем ли просто да добавим бензалдехиден пръстен към молекулата и да я трансформираме в този въображаем нов химикал? просто за да знам, харесва ми този заместител на 2cb, но бих се радвал, ако можем да го направим 1k по-силен и активен в UG дози, отколкото в MG дози

Дискусията е отворена XD

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
За разлика от PEA от 2С тип, структурите от 3С тип са амфетамини, а не обикновени фенетиламини, и доколкото ми е известно, добавянето на N-орто-хидроксибензилова част не повишава потенциите им in vivo, така че дори не мечтайте за х1к или скок от 3 порядъка, това не е така дори при 2С, NBOM/NBOH са максимум 10-20 пъти по-мощни (все пак съществуват няколко изключения).
VwFrG65t4l
KZX4abf6dz

Last edited:

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
Извинете ме, не е ли добавянето на бенценовия пръстен или бензалдехида нещото, което прави скоковете на 2cb от MG към UG дози?
така че, мислейки по вашата логика и знания, изглежда, че няма да се получи, защото това са амфетамини, а не фенилетиламини?
така че това влияе на преобразуването на това на nbome nboh

Съжалявам, че съм наистина noob за това, че дори не знам дали е едното или другото

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
TjcM4hwmCA

Искам много мъничко нещо, което да мога да скрия лесно и да направя хиляди дози, когато спра.
(плюс по-евтино от трипта и да, аз съм от Индия)

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
Актуализация може да бъде това?

2VcrFiPOHT

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3
Това ли е начинът, по който трябва да се направи? извинявам се за автоблъсканицата.

"Добавяне на 2-метоксибензалдехид, чрез редукционно алкилиране. Това може да се направи поетапно, като първо се направи имин и след това се редуцира образуваният имин с натриев борохидрид, или чрез директна реакция с натриев триацетоксиборохидрид." --Wikipedia

Помогнете ми! @CaptainSandoz моля! :D

Last edited:

FENTAMAS

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
77
Както вече ви казах, не очаквайте много от NBOMes/NBOHs на заместените амфетамини.
Все пак можете да получите известна печалба от Проскалин-НБОХ, така че опитайте и ни уведомете.

drslump

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
3