Question Yüksek öğrenimde eksik olan hangi eğitimi almalıyım?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Doğa bilimleri alanında yüksek öğrenim görüyorum. Bu disiplin için yüksek öğretimde eksik olacak herhangi bir bilgi boşluğu olup olmadığını ve bu boşlukların neler olduğunu merak ediyorum.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
408
eğer yanılıyorsam biri beni düzeltsin, ama bu gerçekten sadece yasadışı kimya. eğer kimya kısmını öğrendiyseniz, harika! sadece yasadışı uyuşturucuların spesifik sentezleri veya öncüllerin nereden alınacağı gibi şeylerin suç tarafını öğrenmeniz gerekecek. "gerçek" kimya bilgisi süper yararlıdır ve tbh, çoğu insanın (ya da en azından benim) mücadele ettiği kısım budur.

vespiary' de "bir kimyager gibi düşün, bir suçlu gibi değil" gibi bir şey söyleyen bir alıntı gördüm ve bunun burada bazı uygulamaları olduğunu hissediyorum. yasadışı kimya çok farklı değildir ve böyle davranılmamalıdır. 2 çok kişi projelerini (ya da kendilerini) araştırma ya da UTFSE yapacak kadar ciddiye almadıkları için işlerini batırıyorlar. yüksek eğitimli birilerini görmek çok güzel, forumun buna daha çok ihtiyacı var

sabun kutusu bir yana, 2 bbgate'e hoşgeldiniz!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Ben bir suç dünyasında büyüdüm ve daha sonra yüksek eğitim aldım ve hala uğraşıyorum ama dürüst olmak gerekirse keşke daha önce farklı bir yol seçseydim ama belli bir yoldan gelirken bu her zaman kolay değildir. Bu dünyada bir sürü kimyager var, bazıları iyi, çoğu kötü görünüyor. Birçoğu insanları umursamıyor, sadece kâr elde ediyor ve bu yüzden insanlar her gün ölüyor. Bu dünya biyolojiden anlayan daha fazla insana sahip olabilir, ki bu çok geniş bir olasılık yelpazesidir, ancak bizi daha iyi anlamanın ve kullandığımız / yaptığımız farklı maddelerin nasıl çalışacağını ve belki de sattıkları insanları gerçekten önemseyen kimyagerlere biraz rehberlik edeceğini düşünürdüm. Kullanabileceğimiz, kafayı bulabileceğimiz, hastalanmayacağımız ya da başka bir şeyle karıştığında ölmeyeceğimiz iyi ve güvenli bir ilaç bulduğumuzdan emin değilim. Bu hayal edebileceğim en iyi fikir olurdu. Bu mümkün mü? Belki de değil, ama mümkün olup olmadığını görmeye çalışan kim var? Büyük ilaç firmalarının iyi bir metamfetamin üreticisinden hiçbir farkı yok. Komik olan şey, muhtemelen metamfetamin üreticilerinin insanları ilaç şirketlerinden daha fazla önemsemesidir. Bir de benim küçük ilaç diye adlandırdığım kişiler var. Sahte hap üreticileri, çoğu sürekli olarak nasıl iyi bir ürün üreteceklerini bulamıyor gibi görünüyor. Eğer yapacaksanız, doğru yapın. Preslenmiş haplar aynı "kimyager" tarafından aynı malzemelerle her seferinde aynı şekilde yapılsaydı harika olurdu. Şimdi atıp tutuyorum...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Okuldaki becerilerin aktarılabilir olacağını düşünüyorum. Şimdi bazı forumların sentez kılavuzlarına bakın, böylece sınıfta öğrendiklerinizle neyin ilgili olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca, sizin için neyin en iyi olduğunu görmek için farklı ekipman türleri konusunda deneyim sahibi olacaksınız.