Question Katero izobrazbo naj si poiščem, ki mi manjka v visokošolskem izobraževanju?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sem v visokošolskem izobraževanju za naravoslovne vede. Zanima me, ali obstajajo kakšne vrzeli v znanju za to disciplino, ki jih bo visokošolsko izobraževanje pogrešalo, in katere so te vrzeli.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
408
če imaš kemijski del znanja, je super! če imaš kemijski del znanja, se boš moral naučiti kriminalno plat stvari, kot so posebne sinteze za prepovedane droge ali kje dobiti predhodne sestavine. "dejansko" znanje kemije je zelo uporabno in to je del, s katerim se večina ljudi (ali vsaj jaz) spopada.

na vespiaryju sem videl citat, ki pravi nekako takole: "razmišljaj kot kemik, ne kot kriminalist," in zdi se mi, da to velja tudi v tem primeru. nezakonita kemija ni zelo drugačna in je ne bi smeli obravnavati kot take. 2 veliko ljudi jebe svoje delo, ker svojih projektov (ali samih sebe) ne jemljejo dovolj resno, da bi opravili raziskave ali UTFSE. zelo lepo je, da je nekdo z višjo izobrazbo, forum potrebuje več tega.

če pustimo milo rečeno ob strani, dobrodošli v bbgate!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Odraščal sem v kriminalnem svetu in pozneje nadaljeval z višjo izobrazbo ter se še vedno ukvarjam s tem, vendar si iskreno želim, da bi že zgodaj izbral drugačno pot, vendar to ni vedno enostavno, ko prideš na določen način. Na tem svetu je veliko kemikov, nekateri so dobri, večina slabih. Mnogim ni mar za ljudi, le za dobiček, in zaradi tega ljudje vsak dan umirajo. Ta svet bi nam lahko več ljudi z razumevanjem biologije, ki je širok spekter možnosti, vendar bi mislil, da razumevanje ZDA bolje in kako bodo različne snovi, ki jih uporabljamo/izdelamo itd. delovali in morda dali nekaj smernic tistim kemikom, ki jim je dejansko mar za ljudi, ki jih prodajajo preveč. Nisem prepričan, da smo prišli do dobre varne droge, ki bi jo lahko uporabljali, se z njo opijali in pri tem ne bi zboleli in ali morebiti umrli, ko bi se zredili ali pomešali s čim drugim itd. To bi bila najboljša zamisel, ki si jo lahko predstavljam. Je to mogoče? Morda ne, toda kdo dejansko poskuša ugotoviti, ali je to mogoče? Velika farmacija se v resnici ne razlikuje od dobrega proizvajalca metamfetamina. Smešno je, da je verjetno več izdelovalcem metamfetamina mar za ljudi kot farmacevtskim podjetjem. Potem so tu še tisti, ki jim pravim mala farmacija. Izdelovalci lažnih tablet, ki večinoma ne morejo ugotoviti, kako dosledno izdelati dober izdelek. Če boste to naredili, naredite to pravilno. Stisnjene tablete bi bile odlične, če bi jih vsakič izdelal isti "kemik" iz istih sestavin. Predstavljajte si prodajo in vračila strank, če bi bilo tako. Zdaj sem se razburil...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Menim, da bodo znanja in spretnosti iz šole prenosljiva. Zdaj si oglejte nekaj priročnikov za sintezo na forumih, da boste videli, kaj je pomembno za to, kar se učite v razredu. Imeli boste tudi izkušnje z različnimi vrstami opreme, da boste videli, kaj vam najbolj ustreza