Question 4mmc probleme ajutor

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bună ziua.
Fac totul conform filmului.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/media/mephedrone-hydrobromide-synthesis.57/

După separare, scurg uleiul din stratul superior într-un pahar rece, apoi adaug 500 ml de acetonă înghețată și culoarea începe să se schimbe în roșu și din ce în ce mai sângeros. Ph-ul în acest moment este în jur de 8.
După adăugarea treptată a acidului hidrobromic 48%, elixirul începe să se schimbe într-o culoare închisă, iar apoi, după adăugarea altor picături și obținerea unui PH între 4-5, culoarea devine ușor brun-roșcată. Nu există nicio reacție de precipitare a sărurilor de mefedronă din soluție. Soluția este încă lichidă. Care ar putea fi cauza?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Acidificare excesivă. Atunci când soluția a devenit clară după ce a fost opacă, înseamnă că, cel mai probabil, ați acidificat în exces, acest lucru se poate datora și prezenței apei în baza liberă, nu uitați să vă uscați baza liberă cu MgSO4 anhidru

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Și cum ar trebui să îl usuc cu MgSO4?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Adăugați MgSO4 anhidru la baza liberă după separare. Și strecurați-o înainte de acidificare. De asemenea, nu acidificați la un pH mai mic de 5. Cred că este prea acid pentru un pH de 5,5-6.

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
***Corecție: nu acidificați la un pH mai mic de 5, cred că este bine să vizați un pH de 5,5-6. ***

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ok, mulțumesc pentru sfatul bun, dar spune-mi, prietene, cât mgSo4 adaugi și cum îl filtrezi?

în video se menționează pH 4-5 dar se vede chiar că hârtia turnesol din video este colorată în galben deschis și după cum menționați, cred că era în jur de 5-6.

încă o întrebare, cât timp trebuie separate aceste straturi? Trebuie să le las câteva ore pentru a le separa corect?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Nu contează cantitatea de MgSO4 anhidru pe care o adăugați, dar, ca regulă generală, ar trebui să adăugați câteva bucăți și dacă acestea încep să se lipească și să se lipească de balon, atunci ar trebui să mai adăugați. În ceea ce privește separarea straturilor, trebuie să așteptați până când puteți vedea clar diferența dintre cele două, ceea ce de obicei este o chestiune de secunde, minute cel mult.