Es uzaugu kriminālajā pasaulē un vēlāk ieguvu augstāko izglītību, un es joprojām turpinu to apgūt, bet, godīgi sakot, es vēlos, lai jau agri būtu izvēlējies citu ceļu, bet tas ne vienmēr ir viegli, ja nāk ar noteiktu ceļu. Šajā pasaulē ir daudz ķīmiķu, daži labi, lielākā daļa sliktu, šķiet. Daudziem nerūp cilvēki, tikai peļņa, un tā dēļ ik dienas mirst cilvēki. Šī pasaule varētu mums vairāk cilvēku ar izpratni par bioloģiju, kas ir plašas iespējas, bet es domāju, ka labāk izprast ASV un to, kā darbojas dažādas vielas, ko mēs lietojam/izgatavojam utt. un varbūt dot kaut kādas vadlīnijas tiem ķīmiķiem, kuriem patiešām rūp cilvēki, kuriem viņi arī pārdod. Neesmu pārliecināts, ka esam izdomājuši labu drošu narkotiku, ko varam lietot, no kuras varam uzņemt un ar kuru varam apreibināties, un nesaslimt un vai potenciāli nemirt, ja no tās nobraucam vai sajaucot ar kaut ko citu utt. Tā būtu vislabākā ideja, kādu es varētu iedomāties. Vai tas ir iespējams? Iespējams, ka ne, bet kurš tad īsti mēģina noskaidrot, vai tas ir iespējams? Lielā farmācija patiesībā ne ar ko neatšķiras no laba metamfetamīna ražotāja. Smieklīgi, ka, iespējams, vairāk metamfetamīna ražotājiem rūp cilvēki nekā farmācijas uzņēmumiem. Ir arī tādi, kurus es saucu par mazajiem farmaceitiem. Viltus tablešu ražotāji, no kuriem lielākā daļa, šķiet, nespēj izdomāt, kā konsekventi ražot labu produktu. Ja gatavojaties to darīt, dariet to pareizi. Presētās tabletes būtu lieliski, ja tās katru reizi ar vienādām sastāvdaļām izgatavotu viens un tas pats "ķīmiķis". Iedomājieties, kādi būtu pārdošanas apjomi un klientu atgriešanās, ja tas tā būtu. Tagad es esmu runājis...