Question 4mmc problēmu palīdzība

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Labdien.
Es daru visu saskaņā ar filmu.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/media/mephedrone-hydrobromide-synthesis.57/

Pēc atdalīšanas eļļas virskārtu no augšējā slāņa notecinu aukstā vārglāzē, tad pievienoju 500 ml sasaldēta acetona, un krāsa sāk mainīties uz sarkanu un kļūst arvien asiņaināka. Ph šajā brīdī ir aptuveni 8.
Pakāpeniski pievienojot 48% hidrobromskābi, eliksīrs sāk mainīties uz tumšu krāsu, un pēc tam, pievienojot vēl pilienus un iegūstot PH starp 4-5, krāsa kļūst nedaudz sarkanīgi brūna. Mefedrona sāļu nogulsnēšanās reakcija no šķīduma vispār nenotiek. Šķīdums joprojām ir šķidrs. kā tas varētu būt izraisīts?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Pārmērīga paskābināšanās. Ja šķīdums pēc necaurspīdīguma kļuvis dzidrs, tas nozīmē, ka, visticamāk, esat pārāk paskābinājis, tas var būt saistīts arī ar ūdens klātbūtni brīvā bāzē, neaizmirstiet izžāvēt brīvā bāzi ar bezūdens MgSO4.

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Un kā to vajadzētu žāvēt ar MgSO4?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Pēc atdalīšanas pievienojiet bezūdens MgSO4 brīvai bāzei. Un pirms paskābināšanas to nosusiniet. Nepaskābiniet arī līdz pH mazāk par 5. Es domāju, ka tas ir gok skābs, tiecoties uz 5,5-6.

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
***Koriģējums: nevajag paskābināt līdz pH mazāk par 5, manuprāt, ir lietderīgi censties panākt pH 5,5-6. ***

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ok, paldies par labo padomu, bet pastāsti man, draugs, cik daudz mgSo4 tu pievieno un kā tu to noslogo?

video ir minēts pH 4-5, bet jūs pat varat redzēt, ka lakmusa papīrs video ir iekrāsots gaiši dzeltenā krāsā, un, kā jūs minējāt, es domāju, ka tas bija aptuveni 5-6.

vēl viens jautājums, cik ilgi šiem slāņiem vajadzētu atdalīties? Vai man tie jāatstāj uz dažām stundām, lai tos pienācīgi atdalītu?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Nav svarīgi, cik daudz bezūdens MgSO4 jūs pievienojat, bet parasti vajadzētu pievienot dažus gabaliņus, un, ja tie sāk salipt kopā un pieķerties kolbai, tad vajadzētu pievienot vēl dažus. Attiecībā uz slāņu atdalīšanu jānogaida, līdz var skaidri redzēt atšķirību starp abiem slāņiem, parasti tas ir dažu sekunžu, ne vairāk kā dažu minūšu jautājums.