Question Kokio išsilavinimo turėčiau siekti, kad trūktų aukštojo mokslo?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Aš dirbu aukštosiose mokyklose gamtos mokslų srityje. Man įdomu, ar yra kokių nors šios disciplinos žinių spragų, kurių trūks aukštajam mokslui, ir kokios tai spragos.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
408
kas nors pataisykite mane, jei klystu, bet tai iš tikrųjų yra tik nelegali chemija. jei jau turite chemijos žinių, puiku! jums tereikės išmokti nusikalstamąją dalykų pusę, pavyzdžiui, specifines nelegalių narkotikų sintezes arba kur gauti prekursorių. "tikrosios" chemijos žinios yra labai naudingos ir, tiesą sakant, tai yra ta dalis, su kuria susiduria dauguma žmonių (arba bent jau ).

mačiau vieną citatą iš "Vespiary", kurioje sakoma "mąstyk kaip chemikas, o ne kaip nusikaltėlis", ir man atrodo, kad tai galima pritaikyti ir čia. nelegali chemija nėra labai skirtinga ir neturėtų būti traktuojama kaip tokia. 2 daug ppl fuck up savo darbą bc jie nelaiko savo projektus (arba save) pakankamai rimtai 2 atlikti tyrimus arba UTFSE. its rlly nice 2 c kas nors su aukštuoju išsilavinimu, forumas reikia daugiau, kad

Atmetus muilo dėžutę, sveiki atvykę į bbgate!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Užaugau kriminaliniame pasaulyje, vėliau siekiau aukštojo mokslo ir vis dar dabinuosi, bet, tiesą sakant, norėčiau, kad anksti būčiau pasirinkęs kitą kelią, bet tai ne visada lengva, kai ateini tam tikru keliu. Šiame pasaulyje yra daug chemikų, kai kurie geri, dauguma, atrodo, blogi. Daugeliui jų nerūpi žmonės, tik pelnas, ir dėl to kasdien miršta žmonės. Šis pasaulis galėtų mums daugiau žmonių, suprantančių biologiją, kurios galimybės yra labai plačios, bet manyčiau, kad geriau suprasti JAV ir kaip veikia įvairios medžiagos, kurias mes naudojame / gaminame ir t. t., ir galbūt suteikti tam tikrų gairių tiems chemikams, kuriems iš tikrųjų rūpi žmonės, kuriems jie taip pat parduoda. Nesu tikras, ar mes sugalvojome gerą saugų narkotiką, kurį galėtume vartoti, nuo kurio galėtume apsvaigti ir nesusirgti ir ar potencialiai nemirti, kai nusileidžia ar susimaišo su kuo nors kitu ir pan. Tai būtų pati geriausia idėja, kokią tik galiu įsivaizduoti. Ar tai įmanoma? Galbūt ne, bet kas iš tikrųjų bando patikrinti, ar tai įmanoma? Didžioji farmacija iš tiesų niekuo nesiskiria nuo gero metamfetamino gamintojo. Juokinga, kad tikriausiai daugiau metamfetamino gamintojų rūpinasi žmonėmis nei farmacijos kompanijos. Yra ir tokių, kuriuos aš vadinu mažąja farmacija. Netikrų tablečių gamintojai, kurių dauguma, atrodo, negali suprasti, kaip nuosekliai gaminti gerą produktą. Jei ruošiatės tai daryti, darykite tai teisingai. Spaustos tabletės būtų puiku, jei tas pats "vaistininkas" kiekvieną kartą jas gamintų vienodai iš tų pačių ingredientų. Įsivaizduokite, kokie būtų pardavimai ir klientų grąžinimai, jei taip būtų. Dabar aš kalbu...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Manau, kad mokykloje įgyti įgūdžiai bus pritaikomi. Dabar peržiūrėkite kai kuriuos sintezės vadovus forumuose, kad pamatytumėte, kas susiję su tuo, ko mokotės klasėje. Taip pat turėsite patirties su įvairių tipų įranga, kad pamatytumėte, kas jums geriausiai tinka