Question Milyen képzést kell keresnem, ami a felsőoktatásból hiányzik?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
A természettudományok felsőoktatásában dolgozom. Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e olyan tudásbeli hiányosságok e tudományág esetében, amelyek a felsőoktatásból hiányoznak, és melyek ezek a hiányosságok.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
408
Valaki javítson ki, ha tévedek, de ez valójában csak illegális kémia. Ha a kémia része már megvan, nagyszerű! akkor már csak a dolgok bűnügyi oldalát kell megtanulnod, mint például a 4 illegális drog speciális szintéziseit, vagy hogy hol lehet prekurzorokat szerezni. A "tényleges" kémiai tudás szuper hasznos, és tbh, ez az a rész, amivel a legtöbb ember (vagy legalábbis én) küszködik.

Láttam egy idézetet a vespiary-n, ami valami olyasmit mondott, hogy "gondolkodj úgy, mint egy kémikus, ne úgy, mint egy bűnöző", és úgy érzem, hogy ez itt is alkalmazható. az illegális kémia nem nagyon különbözik, és nem is kellene úgy kezelni. 2 sokan elbaszják a munkájukat, mert nem veszik elég komolyan a projektjeiket (vagy magukat), hogy elvégezzék a kutatást vagy az UTFSE-t. Nagyon jó, hogy van valaki, aki felsőfokú végzettséggel rendelkezik, a fórumnak több ilyenre van szüksége.

Félretéve, üdvözöllek a bbgate-en!!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Bűnözői világban nőttem fel, és később felsőfokú végzettséget folytattam, és még mindig dorbézolok, de őszintén szólva azt kívánom, bárcsak más utat választottam volna korán, de ez nem mindig könnyű, ha egy bizonyos módon jön fel. Ebben a világban rengeteg vegyész van, néhány jó, a legtöbb rossznak tűnik. Sokan nem törődnek az emberekkel, csak a haszonnal, és emiatt naponta emberek halnak meg. Ez a világ több olyan embert tudna használni, akik értik a biológiát, ami a lehetőségek széles skáláját jelenti, de azt gondolnám, hogy jobban megértenénk az USA-t, és azt, hogy a különböző anyagok, amelyeket használunk/készítünk stb. hogyan működnek, és talán adhatnánk némi útmutatást azoknak a vegyészeknek, akik valóban törődnek azokkal az emberekkel, akiknek eladnak valamit. Nem vagyok benne biztos, hogy találtunk egy jó, biztonságos drogot, amit használhatunk, amitől elszállhatunk, és nem leszünk betegek, vagy esetleg meghalunk, ha lejön, vagy ha összekeveredünk valami mással, stb. Ez lenne a legjobb ötlet, amit el tudnék képzelni. Lehetséges ez? Talán nem, de ki az, aki valóban megpróbálja kideríteni, hogy lehetséges-e? A nagy gyógyszergyártók tényleg nem különböznek a jó metamfetamin-gyártóktól. Vicces dolog, valószínűleg több metamfetamingyártó törődik az emberekkel, mint a gyógyszergyárak. Aztán ott vannak azok, akiket én kis Pharmának hívok. Hamis tablettagyártók, akik többnyire nem tudnak rájönni, hogyan lehet következetesen jó terméket előállítani. Ha már csinálod, csináld jól. A préselt tabletták nagyszerűek lennének, ha minden alkalommal ugyanazzal az összetevővel ugyanaz a "vegyész" készítené őket. Képzeljük el az eladásokat és a vásárlói visszatéréseket, ha ez így lenne. Most már szónokolok...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Úgy gondolom, hogy az iskolában szerzett készségek átvihetők lesznek. Nézzen meg most néhány fórum szintézis útmutatóját, hogy lássa, mi az, ami releváns az órán tanultakhoz. Különböző típusú berendezésekkel is lesz tapasztalata, hogy lássa, mi működik a legjobban az Ön számára.