Question 4mmc problémák segítség

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Üdvözlöm!
Mindent a film szerint csinálok.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/media/mephedrone-hydrobromide-synthesis.57/

Szétválasztás után a felső rétegből egy hideg főzőpohárba lecsöpögtetem az olajat, majd hozzáadok 500 ml fagyasztott acetont és a szín kezd vörösre változni és egyre véresebbé válni. A ph ekkor 8 körül van.
Fokozatos 48%-os hidrobrómsav hozzáadása után az elixír sötét színűvé kezd változni, majd további cseppek hozzáadása és 4-5 közötti PH érték elérése után a szín enyhén vörösesbarna lesz. A mefedron sók kicsapódási reakciója az oldatból egyáltalán nem következik be. Az oldat továbbra is folyékony. mi okozhatja ezt?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Túlsavasodás. Ha az oldat átlátszatlanság után átlátszóvá vált, az azt jelenti, hogy valószínűleg túlsavasítottad, ez a szabadbázisban lévő víz jelenléte miatt is lehet, ne felejtsd el szárítani a szabadbázisodat vízmentes MgSO4-gyel.

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
És hogyan kell MgSO4-mal szárítani?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Adjon a szabadbázishoz vízmentes MgSO4-et az elválasztás után. És szűrje le a savanyítás előtt. Szintén ne savanyítson 5-nél alacsonyabb pH-ra, szerintem ez gok savas cél az 5,5-6.

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
***Korrekció: ne savanyítson 5-nél kisebb pH-ra, szerintem az 5,5-6-os pH-t célszerű megcélozni. ***

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ok, köszönöm a jó tanácsot, de mondd meg barátom, mennyi mgSo4-ot adsz hozzá és hogyan szűröd le?

a videóban 4-5 pH-t említ, de még az is látszik, hogy a lakmuszpapír a videóban világossárga színű, és ahogy említed, szerintem 5-6 körül volt.

Még egy kérdés, mennyi ideig kell ezeket a rétegeket elválasztani? Pár órát kell hagyni őket, hogy rendesen szétváljanak?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Nem mindegy, hogy mennyi anhidrózus MgSO4-et adunk hozzá, de ökölszabályként érdemes néhány darabot hozzáadni, és ha azok elkezdenek összetapadni és a lombikhoz tapadni, akkor még többet kell hozzáadni. Ami a rétegek szétválasztását illeti, meg kell várnod, amíg világosan látszik a különbség a kettő között, ez általában másodpercek, maximum percek kérdése.