Question 4mmc probleemide abi

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere.
Ma teen kõike filmi järgi.
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/media/mephedrone-hydrobromide-synthesis.57/

Pärast eraldamist lasen õli ülemisest kihist külma keeduklaasi, siis lisan 500 ml külmutatud atsetooni ja värvus hakkab muutuma punaseks ja üha verisemaks. Ph on sel hetkel umbes 8.
Pärast järk-järgulist 48%-lise vesinikbroomhappe lisamist hakkab eliksiir muutuma tumedaks ja siis, kui lisan veel tilkasid ja saavutan PH vahemikus 4-5, muutub värvus kergelt punakaspruuniks. Mefedronsoolade sadestumisreaktsiooni lahusest ei toimu üldse. Lahus on endiselt vedel. millest see võib olla tingitud?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Ülehapestamine. Kui lahus muutus pärast läbipaistmatuks, tähendab see, et olete tõenäoliselt üle hapestanud, see võib olla tingitud ka vee esinemisest freebase'is, ärge unustage oma freebase'i kuivatada anhüdroosiga MgSO4

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ja kuidas ma peaksin seda MgSO4-ga kuivatama?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Lisage pärast eraldamist anhüdroosne MgSO4 vababaasile. Ja enne hapestamist tüvendada. Samuti ärge hapestage pH alla 5. Ma arvan, et see on gok happeline eesmärk 5,5-6.

enriqe1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ok, aitäh hea nõuande eest, aga ütle mulle, mu sõber, kui palju mgSo4 lisate ja kuidas te seda kurnate?

videos mainitakse pH 4-5, kuid on isegi näha, et lakmuspaber on videos helekollase värvusega ja nagu te mainisite, arvan, et see oli umbes 5-6.

veel üks küsimus, kui kaua need kihid peaksid eralduma? Kas ma pean neid paar tundi seisma jätma, et need korralikult eralduksid?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
68
Ei ole oluline, kui palju anhüdrilist MgSO4 lisate, kuid rusikareeglina peaksite lisama mõned tükid ja kui need hakkavad kokku kleepuma ja kolbi külge kleepuma, siis peaksite lisama veel mõned tükid. Mis puudutab kihtide eraldumist, siis peaksite ootama, kuni te selgelt näete erinevust kahest kihist, see on tavaliselt sekundite, maksimaalselt minutite küsimus.