Question O jaké vzdělání bych měl usilovat, které vysokoškolské vzdělání postrádá?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Zabývám se vysokoškolským vzděláváním v oblasti přírodních věd. Zajímalo by mě, zda existují nějaké mezery ve znalostech pro tento obor, které budou vysokoškolskému vzdělávání chybět, a jaké to jsou.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
408
někdo mě opravte, jestli se mýlím, ale tohle je opravdu jen nelegální chemie. pokud zvládáte chemickou část, skvělé! budete se muset naučit jen kriminální stránku věci, jako jsou konkrétní syntézy nelegálních drog nebo kde sehnat prekurzory. "skutečné" znalosti chemie jsou velmi užitečné a tbh, to je ta část, se kterou většina lidí (nebo alespoň ) bojuje.

viděl jsem na vespiary citát, který říkal něco jako "mysli jako chemik, ne jako kriminálník", a mám pocit, že se to dá použít i tady. ilegální chemie se příliš neliší a nemělo by se s ní tak zacházet. Dvě spousty lidí svou práci zkurví, protože neberou své projekty (nebo sami sebe) dostatečně vážně, aby se věnovali výzkumu nebo UTFSE. je opravdu hezké, že je tu někdo s vyšším vzděláním, fórum toho potřebuje víc.

Vítejte na bbgate!!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Vyrůstal jsem v kriminálním světě a později jsem pokračoval ve vyšším vzdělání a stále se v tom vrtám, ale upřímně řečeno bych si přál, abych si na začátku zvolil jinou cestu, ale to není vždy snadné, když člověk přichází určitým způsobem. V tomto světě je spousta chemiků, někteří dobří, většina špatných, zdá se. Mnozí se nestarají o lidi, jen o zisk, a lidé kvůli tomu denně umírají. Tento svět by nám mohl více lidí s pochopením biologie, což je široká škála možností, ale myslel bych si, že pochopení USA lépe a jak různé látky, které používáme/vyrábíme atd, budou fungovat a možná dát nějaké vodítko těm chemikům, kteří skutečně zajímá o lidi, které prodávají příliš. Nejsem si jistý, jestli jsme přišli na dobrou bezpečnou drogu, kterou bychom mohli užívat, sjet se a neonemocnět a nebo případně nezemřít při sjetí nebo smíchání s něčím jiným atd. To by byl ten nejlepší nápad, jaký si dovedu představit. Je to možné? Možná ne, ale kdo se vlastně pokouší zjistit, jestli to jde? Velká farmacie se opravdu neliší od dobrého výrobce pervitinu. Vtipné je, že asi více výrobců pervitinu se stará o lidi než farmaceutické firmy. Pak jsou tu ti, kterým říkám malá farmacie. Výrobci falešných pilulek, kteří většinou nedokážou přijít na to, jak důsledně vyrábět dobrý produkt. Když už to chcete dělat, tak pořádně. Lisované pilulky by byly skvělé, kdyby je pokaždé vyráběl stejný "chemik" ze stejných ingrediencí. Představte si ty prodeje a návraty zákazníků, kdyby tomu tak bylo. Teď jsem se rozpovídal...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Myslím, že dovednosti ze školy budou přenositelné. Podívejte se nyní na některá fóra průvodců syntézou, abyste viděli, co je relevantní pro to, co se učíte ve třídě. Budete mít také zkušenosti s různými typy zařízení, abyste zjistili, co vám nejlépe vyhovuje